Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини  
   
   
Проекти

Project “Valorisation of the historical and cultural heritage through the development and promotion of the Carpathian Cultural Route”

Детальніше...

Project “Promotion of investment opportunities and cooperation between small and medium sized enterprises through development of cross-border ties in the Carpathian region”

Детальніше...

Проєкт «Карпатський культурний шлях»

Детальніше...

«Просування інвестиційних можливостей і співпраці між малими та середніми підприємствами через розвиток транскордонних зв'язків у Карпатському регіоні»

Детальніше...

Проект "Підвищення контролю за діяльністю і прозорістю органів влади шляхом проведення моніторингу якості надання державних послуг населенню"

Детальніше...

Проект "Створення комплексної системи розвитку туристичної індустрії Івано-Франківщини"

Детальніше...
усі проекти
Публікації

Музеї Івано-Франківська

Детальніше...

 Правила поведінки туристів в Карпатах

Детальніше...

Карпатський календар подій культури і мистецтва

Детальніше...

Зниження витрат у малому бізнесі

Детальніше...

Стратегія розвитку та маркетингу туризму в Івано-Франківській області

Детальніше...
усі публікації
 

Лютий, 2023 року

Запрошуємо на міжнародний онлайн-семінар «Розвиток місцевої культури та культурного туризму шляхом створення й промоції культурних маршрутів».

Громадська організація «Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини (АЕРІФ)» запрошує Вас взяти участь у міжнародному семінарі «Розвиток місцевої культури та культурного туризму шляхом створення й промоції культурних маршрутів», що проводиться в рамках проєкту «Карпатський культурний шлях».

Проєкт «Карпатський культурний шлях»впроваджується громадською організацією «Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини (АЕРІФ)» в партнерстві з Центром розвитку малого та середнього бізнесу Марамуреського повіту (Румунія) та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 (www.huskroua-cbc.net).

Мета семінару – підвищення рівня знань та професійних навичок представників історико-культурних об'єктів, туристичних компаній та надавачі туристичних послуг, органів державної влади та місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства Івано-Франківської й Закарпатської областей (Україна) та повіту Марамуреш (Румунія) в сфері культури та туризму, створення та промоції культурних маршрутів.

Учасники семінару будуть мати можливість ознайомитись з теоретичним курсом, а саме: культурна та природна спадщина; культурний туризм; культурні маршрути (шляхи); бренд та маркетингова стратегія культурних маршрутів. Програма семінару передбачає представлення досвіду та обговорення учасниками семінару створеного Карпатського культурного шляху, що сприятиме налагодженню відкритого діалогу, міжсекторного партнерства мережі Карпатського культурного шляху.

Міжнародний семінар відбудеться 21 - 23 лютого 2023 року.

Для участі в міжнародному семінарі просимо Вас до 10 лютого 2023 року заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/oyCFFwkdStBUkLXh6

Посилання для приєднання до семінару буде надіслано додатково на зазначені у реєстраційній формі електронні адреси.

Семінар буде проведено на платформі ZOOM.

Довідково:

Проєкт «Карпатський культурний шлях» впроваджується в рамках Програми транскордонного співробітництва ЄІС Угорщини-Словаччина–Румунія–Україна 2014 – 2020, що фінансується Європейським Союзом https://huskroua-cbc.eu/. Основна мета проєкту полягає у підтримці валоризації культурно-історичної спадщини в Карпатському єврорегіоні шляхом розвитку та просування Карпатського культурного шляху як інтегрованого туристичного продукту культурної спадщини в транскордонних регіонах Румунії та України. Цільовими завданнями проєкту є: створення інтегрованого туристичного продукту культурної спадщини «Карпатський культурний шлях», який поєднає об'єкти історичної та культурної спадщини з іншими атракціями та пов'язаними з ними супутніми послугами; вдосконалення навичок та обізнаності представників культурного туризму за допомогою навчальної програми; просування інтегрованого туристичного продукту культурної спадщини “Карпатський культурний шлях” на регіональних та міжнародних ринках шляхом розробки промоційних матеріалів, спільних джерел інформації в Інтернеті та мобільного додатку.

 

 

 

 
Новини
 

Жовтень, 2023 року

Четверте засідання Наглядової ради проєкту «Карпатський культурний шлях»

Детальніше...

Жовтень, 2023 року

Підсумкова конференція  в рамках проєкту «Карпатський культурний шлях»

Детальніше...

Жовтень, 2023 року

Облаштування Карпатського культурного шляху цифровими туристичними інформаційними панелями і туристичними інформаційними стендами.

Детальніше...

Вересень, 2023 року

Четверта зустріч партнерів проєкту «Карпатський культурний шлях»

Детальніше...

Травень, 2023 року

Навчальний візит до Румунії в рамках проєкту «Карпатський культурний шлях»

Детальніше...

Квітень, 2023 року

Третя зустріч партнерів проєкту «Карпатський культурний шлях».

Детальніше...

Лютий, 2023 року

Міжнародний семінар «Розвиток місцевої культури та культурного туризму шляхом створення й промоції культурних маршрутів» в рамках проєкту «Карпатський культурний шлях»

Детальніше...
усі новини
   
 
АЕРІФ
Адресa: Україна, 76000, м. Івано-Франківськ
вул. Дністровська, 26
Телефони: (0342) 72-37-14, 72-37-14
Факс: (0342) 72-37-14

E-mail: mkovaliv@gmail.com